DE LIVIN'

DE LIVIN'

ijzersterk boegbeeld van het nieuwe wonen

DE LIVIN'

hip, verfrissend en ontworpen op basis van wensen van toekomstige bewoners

DE LIVIN'

DE LIVIN'

ijzersterk boegbeeld van het nieuwe wonen

DE LIVIN'

hip, verfrissend en ontworpen op basis van wensen van toekomstige bewoners

NIEUWS

20-01-2015Terug

Start bouw De Livin’, 95% is verkocht!

 

Informatie

Video

Foto

Informatie Terug naar boven

20-01-2015

 

Op 3 februari 2015 heeft B.V. Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier samen met wethouder Eric Logister en de architect, Frits van Dongen, het formele startsein gegeven voor de bouw van de appartementen met parkeergarage in het plan De Livin', Paleiskwartier te 's-Hertogenbosch. De verwachte oplevering is voorjaar 2016. Met De Livin' is het levendige Paleiskwartier weer een nieuwe kroonjuweel rijker. Van de 88 appartementen zijn er inmiddels 80 verkocht, plus vier appartementen zijn onder optie. Dat betekent dat 95% is verkocht..!

 

Livin' your life

Ruim leven is belangrijker dan groot wonen. Zorgeloos wonen zorgt dat je tijd hebt voor zaken die er toe doen. Relaties, vriendschap, studie, carrière, reizen, liefhebberijen. Livin' is de plek waar je thuiskomt, een comfortabel appartement, kant-en-klaar en gesitueerd op één van de hotspots van Den Bosch: het Paleiskwartier. Livin' is zo flexibel als zijn bewoners. Van micro-loft tot dakappartement; een ideale basis om ruim te leven. Livin' is het nieuwe wonen, hip, verfrissend en ontworpen op basis van wensen van toekomstige bewoners. Livin' your life!

 

Het nieuwe wonen

De Livin' wordt een van de spraakmakende woongebouwen in het Paleiskwartier, gerealiseerd in het hart van deze eigentijdse wijk. Qua uitstraling en karakter een ijzersterk boegbeeld van het nieuwe wonen. De Livin' is de optelsom van woonwensen, en de ultieme behoefte van bewoners zelf.

Hoe ziet de ideale woonplek er uit, wat vind je belangrijk? Leefruimte, een werkplek thuis, uitzicht, binnentuin, balkon of serre, een complete keuken en badkamer? Livin' at home betekent letterlijk: leef volgens jouw ideeën, creëer zelf de mooiste plek, je echte thuis.

 

SDK Vastgoed is gedelegeerd ontwikkelaar van BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier. Van De Ven Bouw & Ontwikkeling uit Tilburg realiseert de appartementen De Livin'. Beide bedrijven zijn dochterondernemingen van VolkerWessels. De appartementen zijn vanaf 33m2 tot maximaal 75m2. De V.O.N.-prijs is vanaf € 99.900 tot maximaal € 199.900,-.

Het grootste appartement van 75m2 is één van de laatste appartementen die nog beschikbaar zijn en is uniek door o.a. de hoge plafonds van circa 3.20m en heeft een privé tuin op het zuiden.

 

Voor meer informatie: www.de-livin.nl.