MOLENWEG

ROERMONDSE ARCHITECTUUR

De stadswoningen zijn zeer divers van vormgeving, met veel aandacht voor detaillering.

MOLENWEG

ROERMONDSE ARCHITECTUUR

De stadswoningen zijn zeer divers van vormgeving, met veel aandacht voor detaillering.

MOLENWEG

PRACHTIGE OMGEVING

De vele natuurparken in de omgeving zijn unieke recreatiegebieden voor jong en oud.

MOLENWEG

ROERMONDSE ARCHITECTUUR

De stadswoningen zijn zeer divers van vormgeving, met veel aandacht voor detaillering.

NIEUWS

02-09-2014Terug

Voltooiing eerste 6 woningen Molenweg, Roermond

 

Informatie

Foto's

Informatie Terug naar boven

De bouw van de eerste 6 woningen Molenweg, Roerdelta (fase 1) nadert zijn voltooiing. De provincie stelt voor deze woningen een stimuleringssubsidie beschikbaar. Deze woningen (vanaf 216.200,-- VON ) zijn allemaal verkocht of onder optie. Start bouw van fase 2 van de Molenweg vindt plaats in oktober 2014. Ook deze woningen zijn inmiddels allemaal verkocht of onder optie. Molenweg heeft echter nog voldoende voor u in petto!

 

Mocht u geïnteresseerd zijn, neem gerust een kijkje op www.roerdelta.nl of neem contact op met Jack Frenken Makelaars - Tel: (0475) 335225

 

Algemeen

Molenweg is een deelplan van Roerdelta en biedt een unieke combinatie van stedelijk wonen en uitzicht op het groen. Alle voorzieningen die prettig wonen mogelijk maken liggen op loopafstand. De binnenstad aan de ene kant, en het nieuwe aan te leggen stadspark aan de andere. Op deze bijzondere locatie, aan een autoluwe weg met uitstekende parkeermogelijkheden, worden 26 voorname stadswoningen gerealiseerd.

 

Woningen in een traditionele baksteen architectuur met bijbehorende fraaie detaillering. Luxe woningen, met vloerverwarming, hoogwaardig sanitair, en stompe deuren zonder bovenlichten. De woningen kennen een grote diversiteit aan afmetingen, voorgevels en indelingsmogelijkheden. Op de kop van het plan, op een uitstekende zichtlocatie, zijn zelfs enkele woningen gelegen die de mogelijkheid bieden voor een commerciële ruimte op de begane grond.

 

Roerdelta is prachtig gelegen tussen de historische binnenstad van Roermond en de rivieren Maas en Roer. Het voormalige industrieel terrein is een perfecte uitbreidingslocatie voor een nieuw stadsdeel. Het gebied bestaat uit twee fases met meerdere deelgebieden met diverse identiteiten. Dit veelzijdige karakter biedt een scala aan mogelijkheden, een wijk voor iedereen. De plek waarmee de stad Roermond weer een gezicht aan het water krijgt. Het nieuwe kloppend hart van een mooie Bourgondische stad.

 

De eerste fase van Roerdelta kent een zestal deelgebieden, allen gelegen tussen de Roer en de binnenstad waar ongeveer 350 woningen worden gerealiseerd. Centraal in de eerste fase ligt het nieuwe stadspark Akcros van maar liefst 3 hectare groot. De ECI-cultuurfabriek, gelegen op Steeleiland, vervult een centrale rol in Roerdelta en is het nieuwe culturele hart van Roermond. In september 2012 opende de cultuurfabriek haar deuren.

 

De eerste deelgebieden die gerealiseerd worden zijn Molenweg en Steeleiland. Beide deelplannen zijn momenteel in verkoop. De tweede fase van Roerdelta ligt tussen de Roer en de Maas en geeft met zo'n 400 woningen invulling aan het begrip 'Wonen aan het water'.

 

www.roerdelta.nl