PALEISKWARTIER

PALEISKWARTIER

In het Paleiskwartier bepaalt u zelf hoe u wilt wonen

PALEISKWARTIER

Direct aan Centraal Station, loopafstand van binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

PALEISKWARTIER

PALEISKWARTIER

Direct aan Centraal Station, loopafstand van binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

PALEISKWARTIER

In het Paleiskwartier bepaalt u zelf hoe u wilt wonen

PALEISKWARTIER

PALEISKWARTIER

In het Paleiskwartier bepaalt u zelf hoe u wilt wonen

PALEISKWARTIER

Direct aan Centraal Station, loopafstand van binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

NIEUWS

10-11-2014Terug

Handtekening onder koopcontract 224 appartementen Paleiskwartier

 

Informatie

Foto

Informatie Terug naar boven

Bouw komend voorjaar van start

 

10-11-2014

 

's-HERTOGENBOSCH - Bouwinvest en BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier hebben vrijdag 7 november jongstleden het sein op groen gezet voor de ontwikkeling van Het Hof in het Paleiskwartier. Met de ondertekening van de Turn Key koopovereenkomst worden 224 appartementen met bijbehorende parkeerplaatsen en bergingen toegevoegd aan het Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund. De vrije sector huurappartementen geven een welkome impuls aan het toekomstige woningaanbod van de wijk.

 

Mix van vrije sector huurappartementen en koop

Het Hof wordt gerealiseerd op de hoek van de Hofvijver, de Vlijmenseweg en de Onderwijsboulevard en bestaat in totaal uit 266 appartementen plus 1.500 m2 commerciële ruimten voor detailhandel, dienstverlening en horeca. Naast de 224 vrije sector huurappartementen worden in de toren 42 fraaie koopappartementen en luxe penthouses gerealiseerd. De woonoppervlakte van de huurappartementen varieert van 60 tot 100 m2, de exclusieve koopappartementen kunnen een woonoppervlak tot wel 200 m2 hebben.

 

Nieuw woonplezier langs buitenrand van het Paleiskwartier
Het Hof is ontwikkeld door SDK Vastgoed naar ontwerp van LEVS Architecten. Het is een gebouw aan de Hofvijver en op loopafstand zit een groot aanbod aan voorzieningen. Woonplezier wordt hier nadrukkelijk ingegeven door variatie. Kopers kunnen kiezen uit een breed aanbod van fraaie appartementen en luxe penthouses. Daarbij mogen zij nu alvast nadenken over hun ideale uitzicht in het 15 verdiepingen tellende gebouw. Wordt het de aantrekkelijke Hofvijver, de levendige Onderwijsboulevard of de Vlijmenseweg met zicht op natuur- en wandelgebied De Gement? De (kleinschalige) commerciële ruimtes op de begane grond bieden straks ruimte voor een restaurant, een grand café en/of kantoorruimtes. Onder Het Hof wordt voldoende parkeerruimte voor bewoners gecreëerd.De realisatie van Het Hof wordt gerealiseerd door De Bonth van Hulten.

 

Bouwinvest investeert in Paleiskwartier
BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier is verheugd over de overeenkomst die met Bouwinvest is aangegaan. Na een periode van betrekkelijke rust op de woningmarkt, wijzen alle signalen nu op een mooi herstel. Het vertrouwen dat Bouwinvest in Het Hof toont, zorgt ervoor dat het Paleiskwartier kan anticiperen op de wensen van de woonconsument.

 

Michiel de Bruine, Hoofd Asset Management Woningen bij Bouwinvest: "Het Hof is een welkome toevoeging aan het Residential Fund. Wij richten ons met de portefeuille op een kwalitatief woningaanbod in het middeldure huursegment. De appartementen van Het Hof zijn daarvan een mooi voorbeeld. We zijn trots om hiermee een bijdrage te leveren aan de vervolmaking van een hoogwaardig stuk 's-Hertogenbosch."

 

De planning is om in het 2e kwartaal van 2015 met de bouw van 266 appartementen, 1.500 m2 commerciële ruimte en de parkeergarage te starten. De oplevering van de eerste appartementen zal dan begin 2017 plaats gaan vinden. Geïnteresseerden voor de koop kunnen zich nu al inschrijven bij het Infocentrum Paleiskwartier. Zij zullen op de hoogte worden gehouden van de voortgang en als eerste benaderd worden voor de start verkoop.

 

Over Bouwinvest
Bouwinvest REIM is een gespecialiseerde vermogensbeheerder in vastgoed voor institutionele beleggers. Bouwinvest beheert vijf Nederlandse sectorfondsen. Het Residential Fund, Retail Fund en Office Fund staan open voor institutionele beleggers. Internationaal investeert Bouwinvest exclusief voor bpfBouw in Europa, Noord-Amerika en Azië/Pacific. Het totaal belegd vermogen is € 6,1 miljard. Lees meer nieuws op http://update.bouwinvest.nl.

 

Direct aan Centraal Station, op loopafstand van historische binnenstad 's-Hertogenbosch
Paleiskwartier is in totaal 30 ha groot en ligt direct aan het Centraal Station, op loopafstand van de historische binnenstad van 's-Hertogenbosch en vlakbij gelegen aan de A2 en de A59. In totaal wordt 200.000 m2 kantoor gebouwd. Inmiddels is 165.000 m2 gerealiseerd en hebben o.a. Ricoh, Enexis, Brabant Water en Paleis van Justitie zich hier gevestigd. De laatste 35.000 m2 wordt verdeeld in 20.000 m2 kantoor en 15.000 m2 aan voorzieningen zoals een hotel en een bioscoop. Ook worden er 2.000 appartementen gebouwd, waarvan 1.300 al zijn gerealiseerd en bewoond.

 

Hier vindt u meer informatie over het Paleiskwartier.