GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

De drie deelgebieden zijn vernoemd naar landheren die hun stempel drukten op Helmonds' geschiedenis: Berlaer, Ruyschenberg en Arberg.

GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

Prima bereikbaar, met alle stedelijke voorzieningen om de hoek.

GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

Prima beriekbaar met alle stedelijke voorzieningen om de hoek.

NIEUWS

04-02-2014Terug

Hoogste punt bereikt in Ruyschenberg!

 

Informatie

Informatie Terug naar boven

04-02-2014

 

Op 21 januari 2014 is met het aanbrengen van de dakkap het hoogste punt bereikt van de 32 geschakelde woningen en 4 tweekappers waarvan de bouw vorig jaar september is gestart.


Medio 2013 heeft ontwikkelaar SDK Vastgoed een overeenkomst gesloten met Syntrus Achmea Real Estate & Finance voor het realiseren van 32 geschakelde woningen aan de Esdoornhof, bestemd voor verhuur in de vrije sector. Naar verwachting zijn de woningen nog voor aanstaande zomer gereed, tezamen met de 4 particuliere tweekappers.

 

Deelplan Ruyschenberg

De Esdoornhof is het middelste deel van Ruyschenberg. De geschakelde woningen liggen hier deels terugspringend aan een groen middengebied.

 

Het uiterste succesvolle plan Ruyschenberg, deel uitmakend van De Groene Loper, telt 116 woningen waarvan er komende zomer 102 zijn gerealiseerd. De laatste 14 woningen die Ruyschenberg completeren zijn momenteel in verkoop. De helft is hiervan inmiddels verkocht, en wij verwachten in het voorjaar de start van de bouw te kunnen aankondigen. Wilt u hier ook wonen?

Wacht dan niet te lang meer…

 

De Groene Loper

Het plan De Groene Loper bestaat uit drie deelgebieden die zijn vernoemd naar landheren die hun stempel hebben gedrukt op de geschiedenis van Helmond: Berlaer, Ruyschenberg en Arberg. De uitstraling is groen, dorps en knus. Elk gebied krijgt verder wel een eigen invulling en karakter. Er zijn woningen met tuin, appartementen, patio’s en vrije kavels. Deze nieuwe woonomgeving ligt op een van de mooiste locaties van Helmond: aan de noordelijke entree van de stad, gelegen tussen de Zuid-Willemsvaart, een 9-holes golfbaan en de Aarle Rixtelseweg. Het gebied is prima bereikbaar en stedelijke voorzieningen én het centrum van Helmond zijn om de hoek. De Groene Loper is een initiatief van SDK Vastgoed bv, VolkerWessels Vastgoed bv en gemeente Helmond.