GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

Prima bereikbaar, met alle stedelijke voorzieningen om de hoek.

GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

De drie deelgebieden zijn vernoemd naar landheren die hun stempel drukten op Helmonds' geschiedenis: Berlaer, Ruyschenberg en Arberg.

GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

Prima beriekbaar met alle stedelijke voorzieningen om de hoek.

NIEUWS

14-10-2014Terug

Bouw laatste fase Ruyschenberg gestart!

 

Informatie

Foto

Informatie Terug naar boven

14-10-2014

 

Maandag 13 oktober jl. heeft een feestelijke bijeenkomst plaatsgevonden voor de toekomstige bewoners van de allerlaatste fase van Ruyschenberg; een deelplan van De Groene Loper in Helmond. Het glas werd geheven om de start van de bouw te vieren.

 

Deelplan Ruyschenberg

Het uiterst succesvolle plan Ruyschenberg, deel uitmakend van De Groene Loper, telt 116 woningen. De laatste fase met 14 woningen completeert het geheel. Er zijn nog maar vier woningen te koop, namelijk één tweekapper en drie bungalows. Dit is echt uw allerlaatste kans om op deze prachtplek te wonen!

 

De Groene Loper

Het plan De Groene Loper bestaat uit drie deelgebieden die zijn vernoemd naar landheren die hun stempel hebben gedrukt op de geschiedenis van Helmond: Berlaer, Ruyschenberg en Arberg. De uitstraling is groen, dorps en knus. Elk gebied krijgt verder wel een eigen invulling en karakter. Er zijn woningen met tuin, appartementen, patio's en vrije kavels. Deze nieuwe woonomgeving ligt op een van de mooiste locaties van Helmond: aan de noordelijke entree van de stad, gelegen tussen de Zuid-Willemsvaart, een 9-holes golfbaan en de Aarle Rixtelseweg. Het gebied is prima bereikbaar en stedelijke voorzieningen én het centrum van Helmond zijn om de hoek.

 

De Groene Loper is een initiatief van SDK Vastgoed bv, VolkerWessels Vastgoed bv en gemeente Helmond.

 

www.degroeneloper-helmond.nl