GROENE LOPER - BERLAER

GROENE LOPER - BERLAER

Uw eigen droomhuis bouwen!

GROENE LOPER - BERLAER

GROENE LOPER - BERLAER

Uw eigen droomhuis bouwen!

GROENE LOPER - BERLAER

GROENE LOPER - BERLAER

Uw eigen droomhuis bouwen!

PROJECTEN

Groene Loper - Berlaer - Villa de Wit

Terug

 

Informatie

Foto's

Video Wonen op Berlaer

Plattegrond

Informatie Terug naar boven

01-06-2017

 

Wonen in De Groene Loper
Wonen met de karakteristieke Aarle-Rixtelseweg als oprijlaan? U kunt het slechter treffen. Via de met hoge bomen omzoomde laan De Zoete Kers passeert u de golfbaan en de eerste indrukwekkende villa's die Berlaer rijk is. Niet zo gek dat dit woongebied in Helmond ook wel bekend staat als De Groene Loper. Berlaer ligt in de Warande, een voormalig natuurgebied in het westen van Helmond dat tegenwoordig een openbaar wandel- en recreatiepark is. De uitgelezen omgeving om helemaal tot rust te komen midden in het groen.

 

U kunt een balletje slaan bij Golfclub De Overhorst en lopend of fietsend bereikt u eenvoudig het gastvrije, vernieuwde centrum van Helmond, dat slechts 1,5 kilometer van Berlaer ligt. Hier kunt u naartoe gaan voor een culturele activiteit zoals een voorstelling in theater Het Speelhuis of voor een goede film in de bioscoop. Of u kiest voor de culturele hotspot van de Peelregio: De Cacaofabriek, met eigen filmzalen en een poppodium. Geniet van een heerlijke lunch of diner in een van de vele restaurants! Winkelen doet u op de luxe Steenweg of op de beste zaterdagmarkt van Nederland. Helmond is verrassend gevarieerd. Graag een keer een uitstapje maken met het openbaar vervoer? De bus stopt zo goed als voor de deur (Verliefd Laantje) en brengt u naar een van de vier NS Stations die Helmond rijk is. Ook op het gebied van onderwijs en zorg staat Helmond op de kaart. Het Elkerliek Ziekenhuis ligt om de hoek!

 

Villa de Wit
Wilt u graag ruim wonen in een groene omgeving op korte afstand van het centrum en het gevoel ervaren van een Engels landschapshuis? Indien u deze vragen positief beantwoordt, dan is Villa de Wit zeker iets voor u. Villa de Wit is een hoogwaardig appartementengebouw bestaande uit negentien middelgrote woningen tussen de 90 en 130 m2 en grote woningen tussen de 130 en 170 m2.


Villa de Wit is gelegen aan de Zoete Kers. De woningen van Villa de Wit hebben een moderne uitstraling en hoogwaardig afwerkingsniveau. Villa de Wit zal in de voor Berlaer kenmerkende Engelse landhuisstijl ontworpen worden. Differentiatie in plattegronden, ruime en fraaie buitenruimtes en wonen in het groen zijn belangrijke uitgangspunten in het ontwerp. Genieten op een royaal dakterras of de privacy en intimiteit opzoeken van de ruim opgezette binnenruimten: Villa de Wit biedt tal van mogelijkheden.

 

We streven naar een start van de verkoop in het derde kwartaal van 2017.

  

Projectinformatie

Ligging:

landelijke omgeving nabij golfbaan

Woningtype: appartementen en penthouses
Start verkoop: derde kwartaal 2017
Prijzen v.o.n.: nader te bepalen

 

Betrokken partijen

Ontwikkelaar:

SDK Vastgoed

Architect: Leeflang Architectuur
Uitvoering: nader te bepalen
Makelaars: Broeckx-Praasterink: 0492-549055
vb&t Helmond: 088-5454645

 

lees meer

Video Wonen op Berlaer Terug naar boven

BRONNEN
STUUR DOOR

 

Kent u iemand voor wie dit

project interessant is? Laat het

hem of haar weten.